Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Jablotron 100 Serie

JABLOTRON 100


                                                               

 Complete kits               Magneetcontacten       Bewegingsdetectie               Brand melders                   Bedienpanelen          

                                     

  Handzenders                 Siresne & Flitsers                    Modules                          Centrale los


JABLOTRON 100 SERIE

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en vele andere risico's.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Naast het in Duitsland als best geteste beveiligingssysteem de “Jablotron OASIS” heeft Jablotron afgelopen jaar op de SSA2013 de nieuwe Jablotron 100 serie gelanceerd.Een hybride systeem voor bus en/of draadloze oplossingen.

De verwachtingen zijn hoog;

Maar liefst 7 jaar garantie, inbouw draadloze magneetcontacten, een FOTO PIR met kleuren HD resolutie, een zeer breed assortiment detectoren zoals een dual detector met glasbreuk en PIR, Radar P.I.R.’s, Luxe tweeweg afstandsbedieningen, luxe Tag’s, draadloze buiten detectie op basis van  OPTEX technologie, ook de bediening is zeer eenvoudig naar de behoefde van de eindgebruiker in te stellen. Tevens is er de mogelijkheid om maar liefst drie radio modules op de bus aan te sluiten om de communicatie met de gecodeerde 868Mhz frequentie ook op grote projecten draadloos uit te kunnen uitvoeren.


Specificaties: Bekijk PDF

Handleiding:  Bekijk PDF

    

 

 

 

 

 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Specificaties: Bekijk PDF Handleiding:  Bekijk PDF De inhoud van deze kit bevat:   1x JA-101KR    Controlepaneel met ingebouwde GSM/GPRS module  1x JA-151m      Magneetcontact draadloos..
Specificaties: Bekijk PDF Handleiding:  Bekijk PDF De inhoud van deze kit bevat:   1x JA-106KR    Controlepaneel met ingebouwde GSM/GPRS module  1x JA-151m      Magneetcontact draadloos  ..
Productomschrijving:   De JA-154E is een twee-weg draadloze toegangsmodule met een LCD-scherm,  een toetsenbord en een RFID-lezer voor het beveiligingssysteem controle.  Bevat een bedrijfssegment en, indien nodig, kan worden ui..
Productomschrijving:   De camera maakt kleurenfoto's met een resolutie van maximaal 640 x 480 pixels door het detecteren van menselijke beweging, terwijl het systeem is ingeschakeld. De camera is uitgerust met een zichtbare flits voor het ..
×
×
×
×
×
×
×