Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Magneetcontacten

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De JA-151M is ontworpen om het openen van deuren en ramen te detecteren. De JA-151M heeft een uniek klein ontwerp geschikt voor alle soorten installaties. De magneetdetector wordt gevoed door een lithium batterij t..
Productomschrijving:   De JA-181M is ontworpen om het openen van deuren en ramen te detecteren. De magneetdetector reageert op het verwijderen van de magneet. Het kan een direct of vertraagd alarm activeren. Alle ongeoorloofde handeling..
Productomschrijving:   De JA-182M is ontworpen om het openen van ramen(deuren) te detecteren. Dit inbouwmagneetcontact is werkelijk uniek! Met dit contact kunt het magneetcontact volledig wegwerken en uw klant een extra luxe oplossing bi..
Productomschrijving:   De JA-183M is ontworpen om het openen van deuren en ramen te detecteren. De magneetdetector reageert op het verwijderen van de magneet. Het kan een direct of vertraagd alarm activeren. Alle ongeoorloofde handelinge..
Productomschrijving:   De JA-183MB is ontworpen om het openen van deuren en ramen te detecteren. De magneetdetector reageert op het verwijderen van de magneet. Het kan een direct of vertraagd alarm activeren. Alle ongeoorloofde handeling..
×
×
×
×
×
×
×