Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Modules 100 serie

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De JA-110N-PG-DIN-module is ontworpen voor een DIN-rail.  De module levert vermogen aan de relaisuitgang.  Het kan worden gebruikt, bijvoorbeeld voor verlichting, ventilatoren, enz. controleren.  De..
Productomschrijving:   De JA-110N bus stroom output module PG is ontworpen om een wisselbare output vertraging (8 A) met een NO of NC instelling beschikbaar te stellen. Een gepaste PG output wordt bestuurd via DIP schakelaars (bestuurd 1 ..
Productomschrijving:   De JA-110R radio BUS module maakt het mogelijk om draadloze componenten  op het JA-100 alarmsysteem in te leren.  In totaal 3 stuks van deze JA-110R radio ontvangstmodules kunnen via de BUS aansluiting op ..
Productomschrijving:   De JA-111N bus stroom output PG module is ontworpen om een wisselbare output vertraging (8 A) met een NO of NC instelling beschikbaar te stellen.  Een gepaste PG output wordt bestuurd via DIP schakelaars (best..
Productomschrijving:   De JA-118N acht-kanaals output module biedt uitgangen voor signalering van de status van de 8 secties,  signalering IW / EW alarmen in de 8 secties of de status van 8 PG uitgangen. ..
Productomschrijving:   De JA-150N is een draadloze PG vermogen-module (10 A/230 V AC).  Het kopieert de status van een geselecteerde PG output van het  JA-100 systeem (PG1 tot PG 32). ..
Productomschrijving:   De JA-151N is een draadloze PG vermogen-module (1 A/24 V DC).  Het kopieert de status van een geselecteerde PG output van het JA-100 systeem (PG1 tot PG32). Een specifieke PG uitgang kan geselecteerd worden ..
Productomschrijving:   De JA-190X is een PSTN communicatie module voor de JA-106K.  De module biedt de mogelijkheid tot Contact ID DTMF,  SIA DC-05 of SIA FSK met standaard DC-03 protocol voor meldkamer communicatie en/of spraa..
×
×
×
×
×
×
×