Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Afstandsbedieningen & tags

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De afstandsbediening werkt als een segment van een Jablotron 100 bedienpaneel.  Het controleert en geeft de batterij en de status van het systeem door akoestische en optische indicatie.  Het kinderslot ve..
Productomschrijving: De JA-182J afstandsbediening is ontworpen om op afstand in / uitschakelen van het systeem,  activeert paniek alarmen en regelapparatuur.  De sleutelhanger heeft een ingebouwde handig "kinderslot". ..
Productomschrijving:   Deze module is ontworpen voor installatie in uw auto en om apparaten te bedienen(bijvoorbeeld garage deuren of een hek).  De module wordt gevoed door de auto met 12 V of 24 V.  De module kan ook worden ge..
Productomschrijving:   De RC-186JK is ontworpen om op afstand het alarm aan of uit te schakelen,  paniek alarmen te activeren en om andere apparaten te besturen.  Er is ook een versie met 2 toetsen in plaats van 4 beschikbaar.&..
Productomschrijving: De RC-186JW is ontworpen om op afstand het alarm aan of uit te schakelen,  paniek alarmen te activeren en om andere apparaten te besturen.  Er is ook een versie met 2 toetsen in plaats van 4 beschikbaar. ..
Productomschrijving:   De JA-187J paniek knop kan op afstand een noodalarm activeren of andere apparaten bedienen. Het wordt meestal gebruikt om hulp te roepen. De knop kan als horloge gedragen worden, of om de nek met een ketting.  ..
Productomschrijving: De RC-188J wordt gebruikt als een draadloze paniek of nood knop.  De JA-188J is ontworpen als afstandsbediening om het alarmsysteem aan / uit te zetten of andere apparaten op afstand te besturen. Het biedt sabotage senso..
Productomschrijving:   De JA-189J werkt als een deurbel.  De JA-189J kan worden ingelezen als een verbogen paniekknop of kan functioneren als PG output. ..
Productomschrijving:   RFID kaart en tag lezer ontworpen om de JA-190J en de  JA-191J gemakkelijk in te lezen in het JA-100 systeem doormiddel van de F-link software. ..
Productomschrijving:   De luxueuze en zeer fraaie tag misstaat op geen enkele plek.  Middels deze tag straalt het systeem de klasse uit die elke klant zoekt.  Simpel in te lezen net als andere tag's en kaarten. De tag is te geb..
×
×
×
×
×
×
×