Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bedienpanelen & kaartlezers

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De JA-112E bevat één controle segment en kan zo nodig worden uitgebreid met maximaal 20 JA-192E controle segmenten.  Door het gebruik van de controle segmenten kan het systeem op een simpele wijze bestuurd word..
Productomschrijving:   De JA-113E is codebedienpaneel met bedieningstoetsen en een RFID kaartlezer en is ontworpen om het alarmsysteem te besturen.  Het bevat één controle segment en kan zo nodig worden uitgebreid met maximaal 20 JA-..
Productomschrijving:   De JA-114E is een code codebedienpaneel met een LCD scherm, toetsen en een RFID kaartlezer en is ontworpen om het alarmsysteem te besturen.  Het bevat één controle segment en kan zo nodig worden uitgebreid met..
Productomschrijving:   De RFID kaartlezer kan worden gebruikt voor de activering van een PG uitgang waarmee u gebruik maakt van een lokale bediening van, bijvoorbeeld, een elektrisch slot.  De module heeft een gedeelte met RFID om ee..
Productomschrijving:   De RFID lezer en toetsenbord kan worden gebruikt voor de activering van een PG uitgang waarmee u gebruik kan maken van een lokale sturing van bijvoorbeeld een elektrisch slot of het beveiligingssysteem. ..
Productomschrijving: De JA-152E is een 2-weg draadloos RFID code codebedienpaneel ontworpen om een alarmsysteem te besturen.  De JA-152E bevat één controle segment en kan zo nodig worden uitgebreid met maximaal 20 JA-192E controle segmenten...
Productomschrijving: De JA-153E is een 2-weg draadloos code codebedienpaneel met een toetsenbord en een RFID kaartlezer,  ontworpen om een alarmsysteem te besturen.  De JA-153E bevat één controle segment en kan zo nodig worden uitgebre..
Productomschrijving:   De JA-154E is een twee-weg draadloze toegangsmodule met een LCD-scherm,  een toetsenbord en een RFID-lezer voor het beveiligingssysteem controle.  Bevat een bedrijfssegment en, indien nodig, kan worden ui..
Productomschrijving: De JA-192E is een controle segment voor de: JA-112E, JA-113E, JA-114E, JA-152E, JA-153E  en de JA-154E. Het segment maakt het mogelijk om de functies van het alarmsysteem eenvoudig te beheren. ..
×
×
×
×
×
×
×