Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bewegingsdetector (Pir)

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De JA-150P is een PIR bewegingsdetector ontworpen voor bescherming binnenshuis. Het detecteert beweging met een menselijke lichaamstemperatuur. De eigenschappen van de detectie kunnen aangepast worden doormiddel va..
Productomschrijving:   De camera maakt kleurenfoto's met een resolutie van maximaal 640 x 480 pixels door het detecteren van menselijke beweging, terwijl het systeem is ingeschakeld. De camera is uitgerust met een zichtbare flits voor het ..
Productomschrijving:   De JA-180G gaslek detector wordt geactiveerd door explosieve gassen( methaan, propaan, butaan, acetyleen, etc.). Als de detector geactiveerd wordt zal het brandalarm in werken worden gesteld en zal de ingebouwde sir..
Productomschrijving:   De JA-180IR is ontworpen om het verstoren van infrarood stralen door indringers te detecteren, dit gebeurt als de indringer tussen de zender en ontvanger doorloopt.  De unit bestaat uit een Optex sensor en een..
Productomschrijving: De JA-180P PIR bewegingsdetector, detecteert menselijke lichaamsbeweging binnen gebouwen met vele ingangen. De reactie kan of direct of vertraagd zijn. Ingebouwde sabotage sensoren beschermen de detector tegen elk onbevoegd..
Productomschrijving: De JA-180PB combineert de JA-180P PIR bewegingsdetector met een glasbreuk detector in een behuizing. Beide detectoren zijn apart in de centrale ingeschreven.  De duale glasbreuk detector reageert op luchtdruk veranderin..
Productomschrijving:   De JA-180W is ontworpen om menselijke lichaamsbeweging binnen een gebouw te detecteren.  Door het gebruik van de combinatie van bewegings- en microwavedetectie is de detector goed bestand tegen valse alarmen.&n..
Productomschrijving:   De draadloze tilt en schok detector detecteert schokken van o.a. het uit-de-sponningen-liften van deuren, ramen, enz. die veroorzaakt worden door indringers die proberen te forceren, ingooien, boren, of doorzagen om ..
Productomschrijving:   De JA-185B is een klein formaat glasbreuk sensor, het detecteert het breken van een ruit.  De glasbreuk detector analyseert luchtdruk veranderingen in combinatie met geluidsanalyse.  Het gebruikt digitale..
Productomschrijving:   De JA-185P is een kleine draadloze PIR detector geschikt voor het beschermen van kleine ruimtes of auto’s. Hij is ontworpen om aan het plafond geïnstalleerd te worden.Het gebruikt een digitale signaal processor om e..
Productomschrijving: De JA-186P is ontworpen om menselijke lichaamsbeweging binnen een gebouw te detecteren. De duale zone detectie zorgt ervoor dat de detector een hoge immuniteit tegen bewegende huisdieren heeft. De detector wordt gevoed door ba..
Productomschrijving:   De JA-180IR is ontworpen om het verstoren van infrarood stralen door indringers te detecteren, dit gebeurt als de indringer tussen de zender en ontvanger doorloopt.  De unit bestaat uit een Optex sensor en een..
Productomschrijving:   De JA-188P biedt een stabiele en accurate detectie in buitenomstandigheden.  De buiten PIR bewegingsdetector is gebaseerd op een dubbele- sensor bewegingsdetector geproduceerd door het bedrijf OPTEX.  Het..
×
×
×
×
×
×
×