Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Jablotron Azor

            


           

  Complete sets             Accessoires


AZOR

 

Het alarm is intuïtief en zeer eenvoudig te bedienen! Even eenvoudig als het aan- en uitdoen van het licht! En dit allemaal zonder een ingewikkelde installatie!

Azor is een eenvoudig draadloos alarm met intuïtieve bediening – ideaal voor woningen, vakantiehuisjes, garages, kantoren en kleine winkels.

Het alarm biedt de gebruiker volledig comfort met name dankzij de handige bediening en installatie. De plaatsing is verder niet alleen makkelijk, maar ook heel gemakkelijk, aangezien het systeem draadloos is.

 

Specificaties: Bekijk PDF

 


 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving Azor is een draadloos alarmsysteem om uw huis te beveiligen. Het is ontworpen voor kleine huizen, appartementen, kantoren, winkels, etc. Het kan ook worden aangevuld met een optische rookmelder. Het alarm kan eenvoudig aan- en..
€650,00
Productomschrijving: Azor is een draadloos alarmsysteem om uw huis te beveiligen. Het is ontworpen voor kleine huizen, appartementen, kantoren, winkels, etc. Het kan ook worden aangevuld met een optische rookmelder. Het alarm kan eenvoudig aan- e..
€735,00
×
×
×
×
×
×
×