Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Accessoires

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: Dit component brengt verslag uit van het openen van deuren en ramen. De detector bevat een magnetisch contact dat een alarm activeert wanneer het magnetische deel op de deur of op het raam te ver van elkaar af bewegen. Ook w..
€60,00
Productomschrijving: De JA-60P is een passieve infrarood detector ontworpen voor ruimtelijke detectie om menselijke lichaamsbewegingen te detecteren in een beveiligd gebied.  Digitale verwerking verzekert een hoge immuniteit voor vals alar..
€75,00
Productomschrijving: Deze afstandsbediening geeft de mogelijkheid het systeem te bedienen. Door het indrukken van de knoppen kan het systeem geactiveerd en gedeactiveerd worden. Het is ontworpen om aan een sleutelhanger gehangen te worden en het..
€35,01
Productomschrijving: Brandalarm informatie kan ook worden overgebracht via een draadloze verbinding met JA-6X serie beveiligingssystemen. De JA-63S detector combineert een optische rook-sensor met een warmte-sensor. Beide sensoren hebben een di..
€105,00
Productomschrijving: Wordt gebruikt voor de autorisatie van de gebruiker. Het schakelt in en uit doordat het simpelweg wordt toegepast op de AZ-10D RFID-lezer. Elke RFID Tagsleutel gebruikt zijn eigen signaal en het systeem kan op deze manier ee..
€15,00
×
×
×
×
×
×
×