Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Jablotron Oasis 80

+OASIS 868MHz


                                        

Complete sets      Mageneetcontacten    Bewegingdetectie        Brandmelders                Bedienpanelen

 

                                      
 Handzenders             Sirene & Flitsers                Modules                         Centrales              Thermostaten         Programmeerkabels


 

JABLOTRON 80

 

U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring met dit alarmsysteem! En op comfortabele wijze bedient u uw huishouden!

De JA-80 is een gelouterd draadloos systeem, dat geschikt is voor de beveiliging van objecten zoals woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's.

Van alles, wat er in uw huis of uw bedrijf gebeurt, heeft u altijd overzicht via uw mobiele telefoon of het Internet. De installatie ervan is tevens efficiënt – voor zowel het object als uw portemonnee.

Specificaties: Bekijk PDF

Handleiding:  Bekijk PDF


Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving:   De JK-84 is een voor-geprogrammeerde OASIS alarm kit op basis van de JA-82K controlepaneel.  Draadloze communicatie met detectoren, codebedienpaneel (tweewegcommunicatie) afstandsbedieningen en binnensirene.&n..
€549,00
Productomschrijving:   De JK-84-82Y is een voor-geprogrammeerde OASIS alarm kit op basis van de JA-82K controlepaneel. Draadloze communicatie met detectoren, codebedienpaneel (tweewegcommunicatie) afstandsbedieningen en binnensirene. ..
€789,00
Productomschrijving: De JK-84V is een voor-geprogrammeerde OASIS alarm kit op basis van de JA-82K controlepaneel. Draadloze communicatie met detectoren, codebedienpaneel (tweewegcommunicatie)afstandsbedieningen en binnensirene.   De install..
€659,00
Productomschrijving: De JK-84X is een voor-geprogrammeerde OASIS alarm kit op basis van de JA-82K controlepaneel.  Draadloze communicatie met detectoren, codebedienpaneel (tweewegcommunicatie), afstandsbedieningen en binnensirene.  ..
€588,00
×
×
×
×
×
×
×