Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bedienpanelen & kaartlezers

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: Het JA-80H toetsenbord heeft een ingebouwde kaartlezer, een deurbel knop en de toetsen zijn verlicht. Het regelt de toegang van meestal een deur, maar het kan ook gebruikt worden om de centrale te bedienen. Sluit deze unit a..
€129,00
Productomschrijving: Het regelt de toegang meestal een deur, maar het kan ook indien nodig gebruikt worden om de centrale te bedienen. Sluit deze unit aan op de centrale met een kabel via een WJ-80 interfacemodule. De JA-80N is een versie w..
€109,00
Productomschrijving: De JA-81E is een bedraad codebedienpaneel en moet worden aangesloten op de centrale met een kabel.  Het is ontworpen voor de bediening en de besturing van het systeem programma. Het heeft een ingebouwde kaartlezer en h..
€110,00
Productomschrijving: De JA-81E.RBG is een bedraad codebedienpaneel en moet worden aangesloten op de centrale met een kabel. Het is ontworpen voor de bediening en de besturing van het systeem programma. Het heeft een ingebouwde kaartlezer en hee..
€129,00
Productomschrijving: De JA-81F is een draadloos codebedienpaneel en is ontworpen voor de bediening en de besturing van het systeem. Het heeft een ingebouwde kaartlezer en een bedrade ingang voor een aparte deurdetector. Het draadloze batterij ge..
€149,00
Productomschrijving: De JA-81F.RBG is een draadloos codebedienpaneel en kan een draadloze verbinding met de centrale tot stand brengen.  Het is ontworpen voor de bediening en de besturing van het systeem programma. Het heeft een ingebouwde..
€179,00
Productomschrijving: De WJ-80 interface module verbindt het JA-80H buitenlucht codebedienpaneel (of JA-80N lezer) met de centrale. Het biedt een relais-uitgang voor een elektrische deurslot (of een hek aandrijving) en biedt een bijdrage om een v..
€79,00
×
×
×
×
×
×
×