Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bewegingsdetectie (Pir)

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: De JA-80IR is ontworpen om de onderbreking van de infrarood stralen te detecteren, indringers lopen tussen IR-zenders en ontvangers door. De unit bestaat uit een Optex sensor en een Jablotron zender en wordt aangedreven door 4..
€950,00
Productomschrijving: De JA-80P heeft een PIR-sensor die een detectiebereik heeft tot 12m (een optionele petlens kan de effecten van kleine huisdieren elimineren). Er is een bedrade ingang aanwezig voor de aansluiting van een deurmagneetcontact. ..
€79,00
Productomschrijving: De JA-80PB combineert een PIR bewegingssensor met een dubbele glas-breuk-detector (het breken van een ruit kan worden gedetecteerd tot 9 meter afstand). Het maakt gebruik van digitale signaalverwerking om valse alarmen te vo..
€139,00
Productomschrijving: Deze detector wordt gebruikt voor menselijke bewegingsdetectie binnen een gebouw/woning. Dankzij de combinatie van beweging en microgolfdetectie, geeft deze detector een hoge graad van betrouwbaarheid en verificatie. Deze un..
€125,01
Productomschrijving: De draadloze tilt en schok detector detecteert schokken van o.a. het uit-de-sponningen-liften van deuren, ramen, enz. die veroorzaakt worden door indringers die proberen te forceren, ingooien, boren, of doorzagen om toegang ..
€75,00
Productomschrijving: Deze nieuwe compacte P.I.R. detector is de kleinere versie van de JA-80P. Het is ontworpen om een menselijk lichaam te detecteren over vloeroppervlakte van 112 m ² binnen in objecten gebouwen. Detectie patronen kunnen worden..
€79,00
Productomschrijving: De JA-84P biedt menselijk lichaam bewegingsdetectie inclusief een visuele alarm verificatie. De camera detector is uitgerust met een flitser en infrarood licht om foto's van een indringer te nemen in het donker. De camera is..
€199,00
Productomschrijving: De JA-85B detecteert het breken van een raam op een afstand van maximaal 9 meter. Het maakt gebruik van een digitale signaalverwerking om valse alarmen te voorkomen. Het kan worden geïnstalleerd in een auto-interieur en word..
€84,00
Productomschrijving: De JA-85P is een mini PIR-sensor met een detectiebereik van 360°, geschikt voor het beveiligen van kamers of auto‘s. Het maakt gebruik van digitale signaalverwerking om valse alarmen te voorkomen. Het kan ook worden geïnstal..
€85,00
Productomschrijving: De JA-86P is ontworpen om menselijke lichaamsbeweging binnen een gebouw te detecteren. De duale zone detectie zorgt ervoor dat de detector een hoge immuniteit tegen bewegende huisdieren heeft. De detector wordt gevoed door b..
€98,00
Productomschrijving: De JA-87P is ontworpen om verstoringen buiten het gebouw die veroorzaakt zijn door een menselijke lichaam weer te geven.  Het is een 'dubbele zone' buitenshuis detector en heeft een lens van Optex met een 5° breedte de..
€360,00
Productomschrijving: De JA-88P draadloze PIR melder is ontworpen voor verstoring buiten een gebouw veroorzaakt door menselijke lichamen weer te geven. Het is een duale-zone buiten detector van Optex aangevuld met een zender voor verbinding met J..
€475,00
Productomschrijving: De JA-89P is een indringer detector voor de buitenlucht ontworpen om menselijk lichaam beweging te detecteren in een beschermd gebied. Deze duale-zone detector werkt op basis van twee infrarood detectoren in één behuizing.&n..
€429,01
×
×
×
×
×
×
×