Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Rookmelder

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: De JA-63S-80 detector combineert een optische rookmelder met een warmtesensor. Beide sensoren hebben hun uitgaande signalen digitaal verwerkt, wat resulteert in hogere vals alarm immuniteit. De optische sensor werkt op een l..
€99,00
Productomschrijving: De JA-80G wordt geactiveerd door brandbare gassen of rook. Het maakt gebruik van een platina hete gloeidraadsensor. Deze detector wordt gevoed door het lichtnet (230V AC) en maakt daarnaast gebruik van het draadloze 868Mhz s..
€99,00
Productomschrijving: De JA-82ST wordt gebruikt om brandgevaar te detecteren in het interieur van woningen of commerciële gebouwen. De JA-82ST detector maakt gebruik van draadloze communicatie. De JA-82ST bestaat uit twee onafhankelijke detect..
€89,00
Productomschrijving: Bedrade optische rookmelder met hittesensor. Geschikt voor de Oasis en Profi systemen. Dit apparaat detecteert brand in woningen of commerciële gebouwen. De detector heeft een ingebouwde lokale sirene in combinatie met een ..
€47,50
Productomschrijving: De SD-282ST wordt gebruikt om brand te detecteren binnen huizen en gebouwen.  De detector ontdekt brand door de ingebouwde LED indicator en alarm outputs genaamd Alarm en Tamper. Deze outputs moeten worden aangeslote..
€49,01
×
×
×
×
×
×
×