Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Thermostaten

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: De AC 8014 is een 14-kanaals ontvanger die signalen van de TP 8x draadloze thermostaten ontvangt via een 868MHz frequentie. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met de bus aangedreven TP 8x thermostaten. De AC-8014 kan ..
€185,00
Productomschrijving De AC-83 heeft 2 relais uitgangen die op aanvraag draadloos kunnen worden bediend. De AC-82 wordt rechtstreeks gevoed vanuit het lichtnet (230V AC).  Op elk relais kunnen afstandsbedieningen, thermostaten en programmeerbare..
€89,00
Productomschrijving: De TP-82 thermostaat kan gebruikt worden om de  temperatuur in een kamer te meten. Temperatuurinstelling kunnen makkelijk worden uitgevoerd door aan de instelknop te draaien.  Het heeft een antivries beschermin..
€75,00
Productomschrijving: De TP-82IR is een draadloze thermostaat met een apparaat voor het meten van oppervlaktetemperaturen met behulp van een infrarood vloersensor, met instelbare minimum en maximum temperaturen in de vloer.  Het heeft een a..
€95,00
Productomschrijving: De TP-83IR programmeerbare kamerthermostaat is voor vloerverwarming met een wekelijks verwarmings-programma en is uitgerust met een IR-sensor die draadloze temperatuurmeting mogelijk maakt.  Het is ontworpen voor binne..
€110,00
×
×
×
×
×
×
×