Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Home Control

Home Control

 

Wilt u uw huishouden continu onder controle hebben, waar u ook bent? Wij weten hoe!

U bent niet thuis, maar wilt graag de verwarming aanzetten of andere apparaten bedienen? Dankzij de Cloud is dit mogelijk. 

Middels de gratis service via het internet vanaf uw computer, tablet of smart-phone heeft u overal toegang tot uw systeem. Grenzeloos beheert u producten en controleert gebeurtenissen op ieder gewenst moment van de dag. 

Bediening van de verwarming met een mobiele telefoon
Met behulp van uw mobiele telefoon kunt u de verwarming aan en uit zetten. U kunt op afstand instellen of de verwarming doorwerkt tot een aangename temperatuur of enkel voor vorstpreventie. Alles gemakkelijk via uw mobiele telefoon! 

Eenvoudig systeembeheer: Het is mogelijk gebruikersrechten in te stellen voor personen of groepen en op deze wijze bijvoorbeeld te controleren wie toegang heeft tot een gebouw of wat het waterverbruik van een bepaald installatiesysteem is. Instellen van de functie gebeurt door programmering met een sms-bericht of via het internet.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Productomschrijving: De AC 8014 is een 14-kanaals ontvanger die signalen van de TP 8x draadloze thermostaten ontvangt via een 868MHz frequentie. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met de bus aangedreven TP 8x thermostaten. De AC-8014 kan ..
€185,00
Productomschrijving De AC-83 heeft 2 relais uitgangen die op aanvraag draadloos kunnen worden bediend. De AC-82 wordt rechtstreeks gevoed vanuit het lichtnet (230V AC).  Op elk relais kunnen afstandsbedieningen, thermostaten en programmeerbare..
€89,00
Productomschrijving: De TP-82 thermostaat kan gebruikt worden om de  temperatuur in een kamer te meten. Temperatuurinstelling kunnen makkelijk worden uitgevoerd door aan de instelknop te draaien.  Het heeft een antivries beschermin..
€75,00
Productomschrijving: De TP-82IR is een draadloze thermostaat met een apparaat voor het meten van oppervlaktetemperaturen met behulp van een infrarood vloersensor, met instelbare minimum en maximum temperaturen in de vloer.  Het heeft een a..
€95,00
Productomschrijving: De TP-83IR programmeerbare kamerthermostaat is voor vloerverwarming met een wekelijks verwarmings-programma en is uitgerust met een IR-sensor die draadloze temperatuurmeting mogelijk maakt.  Het is ontworpen voor binne..
€110,00
×
×
×
×
×
×
×